Kom til Fleksibel Workshopdag 2024


Vanen tro afholder Fora Fleksibel Workshopdag igen i 2024 – og denne gang er dagen ligeledes fyldt med masser af spændende oplæg og workshops.

Lørdag den 10. februar 2024 inviterer Fora sine medlemmer til Fleksibel Workshopdag på Hornstrup Kursuscenter ved Vejle. Den årlige udviklingsdag vil denne gang starte med et oplæg om Foras undersøgelse af underviserne i vores aftenskoler, resultaterne fra undersøgelsen og hvad de viser af potentielle indsatsområder, der er værd at fokusere på.

Derefter vil der være et inspirationsoplæg om kunstig intelligens og ChatGPT, hvor vi vil høre om hvad den nye teknologi vil få af betydning for vores hverdag, og ikke mindst hvad implikationerne bliver for vores liv, vores samfund og vores foreninger.

Eftermiddagen vil byde på to runder af workshops: i den første runde kan du bl.a. melde dig til workshops om praktisk brug af kunstig intelligens, udvikling af aktiviteter til nye målgrupper, og søgefunktioner i ASA. I den anden runde kan du dykke ned i hvor og hvordan man søger midler til sin forening eller aftenskole, hvordan man kan bruge pressen til at blive mere synlig, og de nye muligheder i SPN.

Dagen sluttes af med en dejlig middag, hvor der bliver plads til hyggelige samtaler og netværk deltagerne imellem.

Find hele programmet og tilmeldingslink her. Tilmelding senest den 10. januar.