Fleksibel workshopdag 2021


Foras årlige inspirationsdag for skoleledere og bestyrelsesmedlemmer hedder Fleksibel Workshopdag

Skyd det nye år i gang med en dag med oplæg, workshops og debat med fokus på inspiration og konkrete idéer til udvikling af jeres forening, jeres aktiviteter og jeres synlighed. Det foregår lørdag den 27. februar 2021 i Middelfart. Vi starter kl. 10.00 og afslutter med fælles middag. Vi skilles omkring kl. 20.00.


”Det er altid en fornøjelig måde at starte et nyt år op på – mødet med en masse engagerede og spændende mennesker fra Foras foreninger, der får et ordentligt skud vitaminer til deres arbejde.
På workshopdagen er der god tid til at få ny viden, inspiration og helt konkrete idéer med hjem fra oplægsholdere og workshopledere. Og så forsøger vi at skabe nogle rigtig gode rammer for netværk og den gensidige inspiration mellem foreningsfolkene ved at holde nogle gode lange pauser og slutte af med at spise sammen. Jeg vil vove at påstå, at der er garanti for, at man kan gå hjem med mindst tre små ting eller nye idéer, der kan afprøves og arbejdes videre med. Jeg håber, vi ser rigtig mange foreningsfolk – det er en fantastisk måde at skyde et nyt folkeoplysningsår i gang på!,” fortæller udviklingskonsulent Marlene Berth Nielsen


> Find invitationen til Fleksibel Workshopdag 2020 her

> Tilmelding er endnu ikke åben.

Kontakt Solveig Heldt på 36 93 26 23 eller solveig@fora.dk, hvis du har spørgsmål


VIL DU VIDE MERE:

Souschef og udviklingskonsulent

Marlene Berth Nielsen
E-mail: marlene@fora.dk
Direkte telefon: 36 93 26 27