Vil du med på Facebook-kursus i løbet af efteråret?


I efteråret 2023 afholder Fora en række Facebook-kurser. Tilsammen udgør de et forløb, hvor man kan gå fra at være begynder, til at kunne bruge Facebook professionelt i markedsføringen af sin aftenskole eller forening.

Det omhandler bl.a. at oprette en Facebookside, lære at bruge Facebooks værktøj til professionelle, Meta Business Suite, og sætte annoncer op på det sociale medie.

Forløbet er tænkt som en mulighed for, at du kan hoppe på det kursus, du føler svarer til dit niveau, samtidig med at du kan deltage i de efterfølgende kurser, hvis du har lyst. Dermed får du mulighed for at opkvalificere dig over det ni uger lange forløb, så du med din nye viden og erfaring, kan blive bedre til at bruge Facebook på vegne af din aftenskole eller forening. Er du dog kun interesseret i ét af de tre kurser specifikt, er du også velkommen til at melde dig til det.

De forskellige kurser er som følger (klik på de enkelte kurser for mere information om hver af dem):

1. kursus - Intro til Facebook – afholdes onsdag den 18. oktober hos Herning Husflid fra kl. 12.30 til 16.30.

2. kursus - Det gode Facebook-opslag + strategi og planlægning – afholdes onsdag den 8. november hos Herning Husflid fra kl. 12.30 til 16.30.

3. kursus - Annoncering på Facebook - hvorfor og hvordan? – afholdes onsdag den 29. november hos Herning Husflid fra kl. 12.30 til 16.30.

Dette forløb er et tilbud til Foras medlemmer, og det er gratis at deltage.

Tilmelding og evt. spørgsmål sendes til kasper@fora.dk.