Webinar med DeltagerDanmark: Hvordan får vi flere med i den grønne omstilling?


Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvordan folkeoplysning og aftenskoler kan bidrage til den grønne omstilling og hvordan man engagerer forskellige mennesker i bæredygtighedsdagsordnen?

Onsdag d. 7. juni fra 16:30-18:30 afholder vi et webinar med Lise Lerche fra DeltagerDanmark.

Lise Lerche vil fortælle mere om DeltagerDanmarks arbejde og også stille skarpt på, hvordan folkeoplysning og aftenskoler kan bidrage til den grønne omstilling. Vi skal desuden høre mere om rapporten ”Danskernes grundværdier og potentialer for engagement i den grønne omstilling” fra 2022, som kan bruges som redskab til at engagere flere danskere mere i den grønne omstilling.

Webinaret foregår på Microsoft Teams og er for Foras Bæredygtighedsnetværk – men alle medlemmer af Fora er meget velkomne til at deltage.

Du kan tilmelde dig ved at skrive til louise@fora.dk.

 

Om DeltagerDanmark

DeltagerDanmark er en socialøkonomisk virksomhed, der hjælper medlemsorganisationer, aktivistgrupper, kommuner og ministerier med at engagere borgere, medarbejdere og medlemmer. DeltagerDanmark er eksperter i organisering, involvering og engagement, og har for nyligt arrangeret Danmarks (første) nationale Klimahandledag d. 27. april, hvor ildsjæle, arbejdspladser og organisationer landet over deltog i forskellige klimahandlinger – f.eks. ved at arrangere grønne fællesmiddage i nabofællesskabet, inspirerende havevandringer og ved afgivelse af klimaløfter for det næste år.

I forbindelse med Klimahandledagen har en afdeling på Københavns Universitet f.eks. forpligtet sig til udelukkende at servere vegetarisk mad til deres arrangementer, ligesom de vil undgå at flyve, hvis det er muligt at nå frem til destinationen på under 12 timer med andre transportformer!

Et andet eksempel er Frivilligcenter Greve, som i samarbejde med Greve Kommune i anledning af Klimahandledagen blandt andet besluttede, at de til efteråret vil uddele den første ”grønne pris” til et grønt fællesskab/forening, der har udmærket sig. Læs mere om klimaløfterne her.