Tag med Bæredygtigheds-netværket til Esbjerg


OBS: Ny dato! Torsdag den 26. oktober mødes Bæredygtighedsnetværket i Esbjerg, hvor det skal besøge Verdensmålshuset Genin.

Den 26. oktober mødes Foras Bæredygtighedsnetværk igen. Denne gang i Esbjerg, og temaet er idéudvikling og partnerskaber.

Derfor vil netværket besøge Verdensmålshuset Genin, der er en socialøkonomisk virksomhed, som tilbyder virksomheder og skoler forløb med fokus på at udvikle af løsninger på verdensmålsrelaterede udfordringer.

Derudover skal netværket også høre om projektet "Verdensmålsudfordringer på havnen" – et samarbejde Genin har med Daghøjskolen Sydvestjylland, som har fået penge fra DFS’ udviklingspulje.

Bæredygtighedsnetværket er et fællesskab, hvor vi får inspiration udefra, deler vores erfaringer og hvor vi kan søge sparring hos hinanden. Du kan betragte netværket som det sted, hvor du mødes med dine ”bæredygtigheds-kollegaer” på tværs af foreninger og skoler.

Du kan tilmelde dig via linket her, hvor der også er nærmere detaljer, som tid og sted. Tilmeldingsfristen er mandag den 18. september.

Hvis du ikke allerede er medlem af netværket, eller blot er nysgerrig efter at vide mere, så skriv eller ring til udviklingskonsulent Louise Wulff Andersen på louise@fora.dk / 22 53 10 13