Facebook-kurser – fra begynder til professionel


I marts og april afholder Fora tre Facebook-kurser. Tilsammen udgør de et forløb, hvor man lærer at bruge Facebook professionelt: fra oprettelsen af en Facebookside, til at finde på gode opslag, udarbejde en strategi og lave målrettede annoncer.

Forløbet er tænkt som en mulighed for, at du kan hoppe på det kursus, du føler svarer til dit niveau, samtidig med at du kan deltage i de efterfølgende kurser, og dermed opnå en samlet indsigt i hvordan man bruger Facebook professionelt.

De tre kurser er:

 

  1.  Intro til Facebook og oprettelse af en Facebookside

1. marts hos Midtfyns Husflid fra kl. 16.00 til 20.00.

For begyndere når det kommer til at bruge Facebook professionelt, dem hvis skole/forening ikke har en Facebookside, og dem der gerne vil have en grundlæggende introduktion til Facebook. Læs mere om det 1. kursus her.

 

2. Det gode Facebook-opslag + strategi og planlægning

22. marts hos Midtfyns Husflid fra kl. 16.00 til 20.00.

For dem der har nogen erfaring med at bruge Facebook, og er klar til at tage det næste skridt, bl.a. ved at lave strategi for sin Facebookside og gøre brug af værktøjet Meta Business Suite. Læs mere om det 2. kursus her.

 

3. Annoncering på Facebook  hvorfor og hvordan?

12. april hos Midtfyns Husflid fra kl. 16.00 til 20.00.

For dem der har erfaring med at lave Facebook-opslag, og er interesserede i at lære at lave annoncer fra bunden. Læs mere om det 3. kursus her.

 

Dette forløb er et tilbud til Foras medlemmer, og det er gratis at deltage.

Spørgsmål og tilmelding sendes til kasper@fora.dk.

Hvis du er interesseret i kurserne, men er forhindret i at deltage på dagen eller pga. lang transport  eller gerne så at vi afholdt kurser om andre emner  så send også en mail til kasper@fora.dk.