Ny guide: Så let er det at lave aftenskole-aktivitet


Hos Fora tilføjer vi hele tiden nye guides til vores bibliotek – den seneste i rækken giver et let og overskueligt indblik i hvordan man opretter aftenskole-aktivitet.

Vi har tilføjet endnu en guide til vores voksende bibliotek. Den nye guide beskriver med fem korte trin, hvad der skal til for at lave aftenskole-aktivitet.

Det er nemlig ret let at komme i gang. Med bare et enkelt foredrag eller kursus i løbet af året, får I som medlem af Fora adgang til at søge midler i vores udviklingspulje, samtidig med at I kan skabe mere værdi for nuværende medlemmer og bruge aktiviteten til at tiltrække nye.

Som medlem af Fora har I også ret til at modtage en starthjælp, et kontant beløb, når man laver aftenskole-aktivitet for første gang. Dertil tilbyder vi gratis lønkørsel og en fælles skolelederordning, så der er mindre administrativt bøvl at holde styr på.

Læs mere i guiden herunder. Og på intranettet findes der bl.a. guider til at søge puljer og fonde, rekruttere nye medlemmer og frivillige, skrive pressemeddelelser, samt en mini-manual til hjemmesidesystemet SPN.

Åbn guiden ved at klikke her eller på billedet herover