Kom med på workshop om kunstig intelligens (AI)


Savner du en kompetent sparringspartner, der altid er til rådighed? Én der kan give dig gode idéer, hjælpe med at skrive tekster og tage sig af alt det kedelige rugbrødsarbejde? Så er denne workshop lige noget for dig!

Brugen af kunstig intelligens repræsenterer en revolution for vores samfund og organisationer, der kan sammenlignes med indførelsen af mobiltelefoner og internettet. Hastigheden, hvormed AI udvikler sig, er overvældende, hvilket gør det udfordrende at holde trit med og forstå, hvordan AI påvirker vores liv, samfundet og aftenskolesektoren.

Derfor afholder Fora nu to workshops hvor skoleledere, bestyrelsesmedlemmer, hjemmesideansvarlige m.v., kan komme og få afmystificeret kunstig intelligens, samt få praktisk erfaring med hvordan det kan hjælpe til i hverdagen. Det kan være ved opgaver som at skrive tekster, få gode idéer, modtage konstruktiv feedback og meget mere.

Underviseren er Christian Sophus Ehlers, som er selvstændig rådgiver, og på Fleksibel Workshopdag både holdt et inspirerende oplæg, og afholdt en workshop, om netop kunstig intelligens.

Workshops i Nyborg og Aarhus

De to workshops finder sted i Nyborg og Aarhus, henholdsvis lørdag den 25. maj og onsdag den 29. maj. De vil begge være fra kl. 10.00 til ca. 14.30.

Omkring en måned efter de to workshops er blevet afholdt, vil der derudover være en fælles opsamling online, hvor det er muligt at stille spørgsmål og dele sine erfaringer med arbejdet.

Læs mere om de enkelte workshops her:

Workshop: Kunstig intelligens (AI) – Nyborg

Workshop: Kunstig intelligens (AI) – Aarhus

 

Billedet er genereret med kunstig intelligens