Invitation til skoleledertræf 2024


Hvert år mødes skole- og kursusledere på tværs af Fora til træf. I år går turen til Verninge, hvor temaet er 'Samarbejde indad og udad.'

Af Foras sekretariat

Lørdag den 6. april inviterer Fora til skoleledertræf, som i år afholdes hos Verninge Husflid på Fyn. Træffets tema, 'Samarbejde indad og udad,' kredser om hvordan vi kan styrke vores foreninger og aktiviteter gennem samarbejde.

Om formiddagen vil Lasse Petersen fra konsulenthuset Ingerfair holde et oplæg med en efterfølgende workshop om, hvordan bestyrelsen bliver ens bedste samarbejdspartner.

Om eftermiddagen vil Bente Eriksen fra Verninge Husflid vise rundt og fortælle om aftenskolens mange eksempler på samarbejde. Derefter vil skoleleder hos Odense Aftenskole Jan Johansen, fortælle om hvordan de arbejder med samarbejde og projektudvikling. Til sidst vil Inge Lindqvist, der er skoleleder hos bl.a. Fora København, holde et oplæg om projektet Cirkus BØF og hvordan aftenskolen nåede ud til en helt ny målgruppe.

Dagen sluttes traditionen tro af med en sparringsrunde og netværk, hvor spørgsmål og udfordringer kan vendes i fællesskab.

Læs flere detaljer i invitationen her. Vær opmærksom på, at der er ansøgningsfrist den 15. marts.