Nyt Fora Magasin er ude nu


I Fora Magasinet #4, 2022, kan du blandt andet læse om et keramikforløb for sårbare unge, 'Ler former mennesker,' og om erfaringerne med at skabe grønne kurser, der virker lokalt.

Den kolde vinter har lagt sig over det danske land. Så er det godt, at det nyeste nummer af Fora Magasin netop er udkommet, klart til at blive læst under et lunt tæppe med en varm kop kakao.

I dette nummer kan du blandt andet læse om Ler former mennesker, der er et keramikforløb og et kreativt frirum for sårbare unge i aftenskolen FOKUS Folkeoplysning. Projektet er et samarbejde mellem FOKUS og en række aktører, blandt andet keramikforretning Cerama.

Du kan også læse om aftenskolen Fora Hvidovre, hvor de har erfaret, at hvis kurser i bæredygtighed for alvor skal batte, så skal de give kompetencer til konkrete, grønne handlinger, som kursisterne kan bruge i hverdagen.

Derudover kan du også læse om Danmarks største husflidsskole, Skolen for kreativ fritid i Viborg, der netop har fejret 90-års jubilæum, samt en masse andet.

Læs magasinet her.

Rigtig god læselyst!