Webinar: Hvad må man kalde for bæredygtigt?


Hvornår kan man kalde kurser eller aktiviteter for bæredygtige? Og hvis ikke man må kalde dem bæredygtige, hvad må man så kalde alle sine gode initiativer? Det fortæller Tanja Gotthardsen meget mere om i et webinar for Foras medlemmer.

Tirsdag den 6. december, kl. 16:30-18:30 inviterer vi til webinar med den selvstændige rådgiver, foredragsholder og debattør, Tanja Gotthardsen.

Tanja har stor erfaring med at bruge bæredygtighed som en del af den måde man taler om sin organisation, uden at det dog ender i såkaldt ”greenwashing,” hvor man i bund og grund får talt sig op til at være meget mere bæredygtig, end man i virkeligheden er.

 

Bæredygtighed er alle vegne – men hvad er egentlig bæredygtigt?

Bæredygtighed er et stort tema, både blandt almindelige mennesker og iblandt Foras medlemmer, da alt lige fra klimaforandringer til biodiversitet ikke længere er abstrakte begreber, men noget vi i dag kan se med vores egne øjne – og som mange ønsker at gøre noget ved; også hos Fora.

Derfor vil Tanja blandt andet tale om, ikke kun hvornår man kan kalde noget for bæredygtigt, men også give deltagerne et indblik i nogle af de ting, som faktisk kan kaldes bæredygtige, uden at man egentlig lige havde tænkt over det.

Der er altså flere gode grunde til at være med og lære mere om bæredygtighed, og om hvordan man kan bruge det, når man taler om de ting man laver i sin forening.

 

Det er også baggrunden for hvorfor vi i Fora har opbygget et Bæredygtighedsnetværk. Det er i regi af det netværk, at webinaret finder sted, men alle i Fora er meget velkomne til at deltage i webinaret.

Du kan tilmelde dig ved at skrive til marlene@fora.dk.