Seniorboomet er over os, men er vi klar?


Louise Byg Kongsholm gæster Landsmødet 2020 som oplægsholder, hvor hun vil fortælle os om, hvordan man interesserer og sælger til fremtidens seniorer.

Landsmødets program nærmer sig sin endelige form, og vi kan nu afsløre endnu en oplægsholder, nemlig Louise Byg Kongsholm, der er trendforsker og direktør i Pej Gruppen. Louise ved en masse om trends, fremtidstendenser og forbrugeradfærd, og er blandt andet på trapperne med en ny bog om livsfaser og forbrugeradfærd. Hun beskæftiger sig med det seniorboom, der er i gang. For første gang i historien har halvdelen af den danske befolkning nemlig rundet de 50 år. Men hvem er de, hvordan ønsker de at prioritere, og hvordan man får solgt noget til dem? Det er spørgsmål som bør interessere enhver aftenskole og forening.

Om valget af oplægsholder udtaler Marlene Berth Nielsen: ”Vi ønsker os tit unge eller yngre i foreningerne, men vi må ikke glemme vores kernemålgruppe – og da slet ikke i en tid, hvor de fylder så meget og er så forholdsvis købedygtige, men måske også er rimelig kritiske forbrugere. Det er simpelthen godt købmandskab, at vi bliver knivskarpe på fremtidens seniorer.”

Landsmødet i år har temaet Dannelse og Købmandskab, og finder sted den 16. - 17. maj på Comwell Aarhus. Du kan læse mere om landsmødet 2020 her og tilmelde dig på dette link.