Købmandskab i foreninger med dannelse i fokus


Landsmødet i år finder sted den 16. - 17. maj i Aarhus, og vi kan allerede nu løfte sløret for den første af de oplægsholdere, som vil udfolde landsmødets tema Dannelse og Købmandskab for os.

Vi kan nu afsløre, at vi har været så heldige at få Frederik Petersen, der er direktør i KnowledgeWorker til at komme og give os indblik i, hvordan man laver godt købmandskab, når man har et ideelt formål som dannelse og folkeoplysning og ikke det at tjene penge. Ud over direktørrollen er Frederik medstifter af Tænketanken Demokratisk Erhverv og har et solidt indblik i, hvordan forening og forretning kan gå optimalt hånd i hånd. Foras styrelse har allerede stiftet bekendtskab med Frederik og hans viden på deres styrelsesseminar tilbage i november 2019.

”Jeg synes, Frederik var virkelig spændende og har en klar fornemmelse af, at der er masser af inspiration at hente hos ham. Udfordringerne hos os foreninger er måske, at vi mangler et forhold til købmandskab, en strategi, vi har mest vores idealer og værdier. Vi arbejder allerede med dannelse i alt hvad vi tilbyder, men vi skal udvikle vores kompetencer i forhold til købmandskab. Jeg glæder mig til at høre Frederik give os inspiration til tænke købmandskab, til at tænke i at der skal være en sammenhæng mellem kvalitet og indhold, og det kan vi godt tage penge for”, fortæller Chris McKay, skoleleder i Fora fritid og medlem af styrelsen.

Sæt kryds i kalenderen den 16. – 17. maj og hold øje med Foras nyhedskanaler, hvor vi løbende vil afsløre de andre oplægsholdere.