Spørge-møde på nettet om Persondataforordningen


Er du i tvivl om, hvad persondataforordningen betyder for jeres forening? Så har du nu chancen for at spørge og få svar. Fora og LOF afholder nemlig en række online møder, hvor I får rig mulighed for at lufte jeres spørgsmål.

Fora og LOF indbyder til at deltage i spørge-møde på nettet om persondataforordningen. Hvis du gerne vil have lejlighed til at stille spørgsmål til Persondataforordningen, og til hvordan din forening skal forholde sig, så er der mulighed for det på disse datoer:

  • Onsdag d. 16. maj, kl. 17 – til der ikke er flere spørgsmål, dog senest kl. 20
  • Fredag d. 18. maj, kl. 13 – til der ikke er flere spørgsmål, dog senest kl. 16
  • Tirsdag d. 22. maj, kl. 17 – til der ikke er flere spørgsmål, dog senest kl. 20 

 

Deltagere

Hver forening vælger en person, som på foreningens vegne er kontaktperson til landsforbundet, og som samler spørgsmål sammen. Hver forening deltager altså i princippet med en person. Er I flere ved computeren så slå mikrofonen fra når I taler sammen.

 

Hvad vil der ske?

Når man er kommet ind på den internetside eller skypeside, som mødet foregår på, præsenterer vi en række centrale emner indenfor persondataforordningen. Vi viser en slide for hvert emne. Vi gennemgår kort det der står om emnet og så er der mulighed for at stille spørgsmål til emnet. Spørgsmål kan stilles mundtligt gennem din maskines mikrofon. Når der ikke er flere spørgsmål, går vi videre til et nyt emne på en ny slide.

 

Hvordan kommer man på?

Når du tilmelder dig, oplyser du den mailadresse, som du gerne vil have, vi bruger til mødet.

Vi sender så en vejledning inden mødet om hvordan du kommer på. Du må meget gerne ridse de emner og spørgsmål op, som du tænker du vil stille, så vi kan forberede os.

 

Hvornår kan man tilmelde sig?

Det kommer der besked ud om snarest.

 

Mødet arrangeres sammen med LOF, så der vil deltage foreningsfolk fra både Fora og LOF.

 

De bedste hilsener

Bernhard


VIL DU VIDE MERE: