Aftenskolernes Pris 2019


Har I Danmarks bedste aftenskole eller underviser? Eller synes I, jeres kommune fortjener en hyldest som årets bedste aftenskolekommune, så kom til tasterne og lav en indstilling inden den 17. maj 2019.

Efter et års pause er Aftenskolernes Pris tilbage i ny form men med samme ædle ønske om, at synliggøre og fejre alt det vi kan på aftenskolerne rundt om i landet. I år flytter Aftenskolernes Pris til Kulturmødet på Mors, hvor vi har fået lov til at lave prisuddelingen sammen med et arrangement, der sætter spot på alt det, aftenskolerne kan.

I år uddeles der tre priser: Årets aftenskole, årets aftenskoleunderviser og årets aftenskolekommune. Du kan læse mere om priserne og deres kriterier på Foras intranet.

Der er nedsat en arbejdsgruppe med en repræsentant for hvert oplysningsforbund samt en jury, der indstiller de nominerede og udvælger vinderne. I Fora har vi en intern jury bestående af styrelsesmedlemmer og sekretariatsmedarbejdere, der udvælger de nominerede fra Fora.

Det er vores store håb, at vinderne af priserne selvfølgelig har mulighed for at medvirke ved prisoverrækkelsen på Kulturmødet. Kulturmødet løber af stablen den 22. - 24. august 2019.


Hvordan indstiller man?

Foras intranet under "Dokumenter og Inspiration" ligger der et indstillingsskema til hver af priserne sammenmed kriterierne for priserne. Spørgsmålene i skemaet er formuleret, så de afspejler kriterierne for priserne. Spørgsmålene besvarer I så godt som muligt. Herefter indsender I skemaet vedhæftet en mail til Marlene Berth Nielsen.

Deadline er 17. maj 2019

Husk - der er intet i vejen for at indstille sig selv! Og husk at indstille den af jeres undervisere, der gør det ekstraordinært godt og får kursisterne til at flyve en lille bitte smule højere.


Vi glæder os rigtig meget til at læse jeres indstillinger og er allerede dødspændte på, hvem der nomineres, og hvem der vinder i sidste ende.

Held og lykke med arbejdet!


VIL DU VIDE MERE:

Souschef og udviklingskonsulent

Marlene Berth Nielsen
E-mail: marlene@fora.dk
Direkte telefon: 36 93 26 27