Administrationsprogrammet ASA er nu klar til brug


Navnet ASA står for AftenSkole Administration. Programmet afløser DOFO, og vil blive brugt af oplysningsforbundene DOF, AOF, LOF, FOF og Fora.

ASA er lavet som et modul til Microsofts Dynamics 365 Business Central og I får derfor også et integreret regnskabsprogram. Med i pakken er også lønsystemet Gratisal, hvorfra I enkelt kan trække løn til undervisere ud af ASA. Til forskel fra i DOFO, kan ASA betjenes via Mac-computere (og de basale funktioner også med tablet og smartphone).

I løbet af efteråret 2019 udbyder vi kurser i ASA rundt omkring i landet. Kurserne vil finde sted mellem klokken 10 og 16 på følgende datoer og steder:

Planen er, at man opretter sine hold til forårssæsonen 2020 i ASA, og altså fra årsskiftet går over til det nye system. Tilmeld jer kurserne ved at klikke på den kursusgang, I gerne vil deltage i ovenfor.

Der vil også blive udbudt en række kurser i løbet af foråret 2020 for de skoler, der ønsker at skifte til ASA i forbindelse med efterårssæsonen 2020.

Det bliver muligt at overføre undervisere, deltagere og undervisningssteder fra DOFO, og man bevarer sin adgang til DOFO som "opslagsværk" i et stykke tid. 

Fordele ved ASA

  • Driftssikkert (baseret på Microsoft 365 Business Central)
  • Genkendelig brugergrænseflade
  • Integreret regnskabsprogram
  • Tilknyttet lønsystem
  • Enkelt at føre penge tilbage til deltagere ved aflysninger og afbud.
  • Kan betjenes via Mac-computere, og de basale funktioner også med tablet og smartphone
  • GDPR er tænkt ind fra starten

 

Her er et eksempel på, hvordan det ser ud, når man arbejder i ASA:

 

 


VIL DU VIDE MERE:

ASA-supporter

Lisbet Kristensen
E-mail: lisbet@fora.dk
Direkte telefon: 70 20 24 96