Kom godt igang med Instagram


Opnå synlighed og styrk foreningens netværk med Instagram: Lær mere om hvordan I skaber godt og spændende indhold, der skaber interaktion og giver følgere

Instagram for letøvet/øvet

Dette kursus er for den letøvede/øvede bruger, som har det lavpraktiske på plads: Jeres forening har allerede en Instagramprofil, men mangler redskaber til at komme ordentligt i gang eller I er nysgerrige på at lære mere. På kurset lærer I, hvordan I laver spændende og flotte opslag og Instagram-historier, som øger foreningens synlighed og interessen for jeres aktiviteter.

Kurset kommer i forlængelse af artiklen i det seneste Fora Magasin, som handlede om, hvordan I kommer godt i gang med Instagram. Mange af temaerne fra artiklen og meget mere bliver I undervist i på kurset.

OBS: Man vil på kurset ikke blive undervist i at oprette en profil. Det skal man have i forvejen eller man skal gøre det inden kurset starter. 

I tvivl om niveau? Kontakt kommunikationskonsulent Molly Christensen på molly@fora.dk

 

Tid og sted
Onsdag den 31. marts 2021 fra 19-20.30

Foregår online via Zoom.

Tilmeld dig ved at skrive til molly@fora.dk

 

Hvis I ikke kender til Instagram eller endnu ikke har en profil, men gerne vil i gang, så hold øje på Fora.dk og Medlem af Fora | Facebook, hvor et begynderkursus snart vil blive annonceret.

 

 


VIL DU VIDE MERE:

Kommunikationskonsulent

Molly Christensen
E-mail: molly@fora.dk
Direkte telefon: 22 36 80 01