Landsmøde 2021


Dette års landsmøde, som finder sted den 28.-29. august i Svendborg har overskriften: Lyst til forandring! 

I år kan Foras medlemmer møde Karen Lumholt, som er forfatter, foredragsholder og journalist, når hun holder oplægget "Stærke historier om fællesskaber i forandring". Hun vil blandt andet give et indblik i de nye typer af fællesskaber, der pibler frem overalt, og hvordan de kan spille sammen med en mere traditionel foreningsverden.

Programmet byder også på sangforedrag, som vil give os indblik i, hvorfor mennesker har så svært ved forandring, og hvordan vi kan gøre det hele lidt lettere, nu hvor forandringerne er kommet for at blive.

Forfatter Josefine Ottesen vil tale om "Forandring og fællesskab i Svendborg" med afsæt i en bygning hun købte og omdannede til forsamlingshus i den sydfynske by, og derudover vil landsmødet blive besøgt af René Oehlenschlæger, som er ilt-tilfører, foredragsholder og underviser. Han vil med sit oplæg "Forandring med godt humør" tale om, hvordan vi dyrker vores styrker og håndterer svagheder og samtidig opnår godt humør. 

Foruden de spændende oplæg, vil landsmødedeltagerne blive præsenteret for den strategi, som Foras bestyrelse har arbejdet med det sidste års tid. Udover at præsentere den for Foras medlemmer, skal vi i fællesskab se på, hvordan den kan få betydning for arbejdet i Foras aftenskoler, foreninger og daghøjskoler.

Den formelle del af landsmøde afholdes lørdag eftermiddag fra ca. 15.30 – 18.00.

Og så skal vi for anden gang have kåret årets ildsjæl.

Pris for hele weekenden er 500 kr.

Deltagelse kun i det formelle landsmøde er gratis. NB. Antallet af delegerede til landsmødet beregnes i år på baggrund af jeres timetal for 2019.

Invitation til Foras landsmøde 2021 

Se dagsordenen for det formelle landsmøde 2021 (omdirigeres til Foras intranet, så log ind på intranettet, inden du klikker på linket)

> Ønsker du at deltage i landsmødet, så send en mail til Solveig Heldt på solveig@fora.dk

Stil op til Foras bestyrelse

 


Se eller gense øjeblikke fra Foras landsmøde 2019