Leder- og bestyrelseskurser


Fora afholder løbende forskellige kurser for ledere og bestyrelser.

Vi bestræber os på én gang årligt at afholde:

Grundlæggende lederkursus

Èn gang årligt inviterer Fora nyere skoleledere på grundlæggende lederkursus, der løber over et døgn. På kurset sætter vi fokus på folkeoplysningslovens mysterier, teknikken bag prissætninger, god administration og inspiration til aktiviteter og markedsføring. Og så prioriterer vi selvfølgelig god tid til at netværke og sparre med hinanden.

 Vil du høre mere om Grundlæggende lederkursus, kan du sende en mail til udviklingskonsulent Marlene Berth Nielsen

Skoleledertræf

På skoleledertræf dyrker vi netværket mellem skoleledere i Fora og inspirerer til, hvordan vi kan lave god folkeoplysning. Og så tager vi relevante problemstillinger op til belysning og diskussion i forhold til, hvilke vilkår I hver især arbejder med rundt omkring i landet.

Der er rig mulighed for at melde emner til træffet. Skriv bare en mail til Marlene Berth Nielsen

Formandstræf

På formandstræf dyrker vi netværket mellem formænd i Fora og diskuterer og inspirerer til, hvordan vi driver de bedste foreninger, hvordan man får og plejer en god bestyrelse, hvad der ligger i formandsrollen og så videre.

Der er rig mulighed for at melde emner til træffet. Skriv bare en mail til Marlene Berth Nielsen


Forenings- og bestyrelsesudviklingskurser
Hvis din forening har brug for hjælp til forenings- og/eller bestyrelsesudvikling, så skræddersyer vi et kursus eller et forløb, der passer til lige præcis jeres forening. Kontakt udviklingskonsulent Marlene Berth Nielsen


VIL DU VIDE MERE:

Souschef og udviklingskonsulent

Marlene Berth Nielsen
E-mail: marlene@fora.dk
Direkte telefon: 36 93 26 27