Kurser og møder


Fora afholder jævnligt kurser for vores medlemmer. I menuen finder du vores planlagte kurser og møder, som også er at finde i kalenderen. Søger du et kursus, som ikke står nogen steder, er du velkommen til at skrive til sekretariatet.

Hjemmesidekurser
Vi har udarbejdet vores egen webløsning til Foras foreninger, kaldet Synlighed På Nettet (SPN). Derfor udbyder vi løbende kurser i brugen af systemet og dets nyeste værtøjer, der kan hjælpe jer med at blive endnu mere synlige på nettet.

Kursus i sociale medier
Styrk jeres digitale tilstedeværelse med Facebook og Instagram: Vi afholder løbende kurser om brugen af sociale medier, fra at få oprettet en Facebook- eller Instagram-side, til at lave godt indhold og at lære at annoncere.

Fleksibel Workshopdag
Foras årlige inspirationsdag for skoleledere og bestyrelsesmedlemmer hedder Fleksibel Workshopdag, og ligger hvert år i februar.

Leder- og bestyrelseskurser
Fora afholder løbende forskellige kurser for ledere og bestyrelser. Der både klæder nytilkomne på, og skaber netværk på tværs af Foras medlemmer.

Fyraftensmøder
Foras sekretariat indbyder til formænd, bestyrelsesmedlemmer og skoleledere til en række fyraftensmøder, hvor der står netværk og udvikling på programmet.

Fagkursus - efteruddannelse til undervisere
Fagkursus er Foras tilbud om efter- og videreuddannelses til Fora-undervisere i folkeoplysningen.