Landsmøde 2023


Tema: Godt i gang igen!

Efter coronapandemiens udfordringer for vores måde at være menneske i verden på, og at være en del af fællesskaberne på, er vi nu ved at finde vores ben igen. Vi har fokuseret benhårdt på at komme godt i gang igen! At få folk tilbage i foreningerne, på aftenskolerne, på daghøjskolerne.

Men godt i gang igen handler også om at favne fremtiden, det nye, og at se på det, der kommer mod os og hvordan vi håndterer det. Finde ud af, hvad der skal modelleres og hvordan, så vores fællesskaber fortsat er både relevante, meningsfulde og engagerende. Det handler dette års landsmøde om.

Tid: den 13. maj kl 12.00 – 14. maj. Kl. 12.30

Sted: Hotel Svendborg, Centrumpladsen 1, 5700 Svendborg

Tilmeld dig her

Landsmødeindbydelse 2023 (pdf)

Dagsorden for Foras Landsmøde 2023 (pdf)

Stil op til Foras bestyrelse

På landsmødet bliver bestyrelsen også valgt. Går du derfor med planer om at stille op, skal du melde dit kandidatur senest den 29. april, ved at skrive til bernhard@fora.dk

Den 13. april er der deadline for at sende en præsentation, inkl. et farvefoto, af sig selv til katrine@fora.dk, som vil blive bragt i vores dedikerede valgavis. Teksten må maks. fylde 850 tegn, inkl. mellemrum.

Indstil din ildsjæl

Landsmødet er stedet hvor årets ildsjæl i Fora kåres. Kender du en ildsjæl, der fortjener at blive hædret, så indstil personen med det samme.