Den digitale underviser


Der findes i dag en lang række teknologier, der kan tilføre noget ekstra og mere til undervisning. Det har hidtil ikke været så almindeligt brugt i aftenskoleundervisningen, men nogle få pionerer har alligevel introduceret forskellige nye værktøjer til deres elever - med stor succes.

Vi vil gerne skubbe lidt til aftenskolernes udvikling og vise andre undervisere, at der er mange gode grunde til at bruge digitale værktøjer. Det kan give noget ekstra til undervisningen - og det kan faktisk være lettere at fremstille end traditionelle undervisningsmaterialer. Den Digitale Underviser er et initiativ af de fem landsdækkende oplysningsforbund AOF, DOF, FOF, Fora og LOF samt Daghøjskoleforeningen. 

På www.dendigitaleunderviser.dk kan du finde flere introduktionsvideoer, hvor flere undervisere demonstrerer, hvordan man kan udnytte det digitale i sin undervisning og få et hav af gode råd til at komme i gang med at lave videoer m.m.

Du kan læse mere om den digitale underviser her på Foras hjemmeside eller hoppe direkte til at besøge siden Den digitale underviser