Fra strik til papirdesign


De to norske forfattere og designere, Arne Nerjordet og Carlos Zachrisson, har kæmpe stor succes med deres strik, som passer perfekt ind i tidens trend med at nørkle, være kreativ og finde ro med det. Nu er de begyndt at arbejde med papir. Det er Fagkursus også.

De to norske forfattere og designere, Arne Nerjordet og Carlos Zachrisson, har kæmpe stor succes med deres strik, som passer perfekt ind i tidens trend med at nørkle, være kreativ og finde ro med det. Uanset om man er mand eller kvinde. Nu er de begyndt at arbejde med papir. Det er Fagkursus også.

Arne og Carlos er succesfulde bloggere og har udgivet en del bøger om strikkedesign, der uden tvivl har inspireret rigtig mange til at strikke. Nu har de lige udgivet endnu en bog. En bog, der handler om at lave bøger. I weekenden besøgte Arne og Carlos messen "Kreative Dage" i Fredericia og medarbejdere fra Fagkursus var naturligvis med for at hente inspiration.

Nu kan du lave dine helt egne bøger inspireret af Arne & Carlos’ flotte inspirations-bøger, der bugner af ideer, vigtige ting at huske, flotte farver og collager. Bogen, "Bøger du selv kan lave", handler om at skabe sin egen personlige bog med trin for trin billeder af de enkelte processor, der er i at skabe sin egen bog.

"Arne og Carlos er jo særlige, fordi de har været med til at gøre strik trendy. De har uden tvivl inspireret mange til at komme i gang med strikkepindene - både mænd og kvinder. Med deres seneste bog, som de talte om på weekendens messe, har de nu også kastet sig over papirdesign og bogbinding. Når jeg tilrettelægger kurser til Fora Fagkursus, lader jeg mig inspirere af, hvad der er oppe i tiden, og der er Arne og Carlos gode kilder. Den alsidighed vi ser hos Arne og Carlos er lige så stor som hos Fora Fagkursus," fortæller kursuskonsulent for Fagkursus Lotte Helle.

Fagkursus udbyder med jævne mellemrum kurser i print, papirdesign og tekstilprint. Hold øje med www.fagkursus.dk. På dette års messe kom der blandt andet kurser i stand i scrapbooking, som vil blive udbudt i det nye år. Lige i øjeblikket udbyder Fagkursus efteruddannelse i tekstilprint ved Katrine de Place Bjørn. Se mere på Fagkursus.

Se i øvrigt mere om scrapbooking og Arne og Carlos tanker om det.