Bæredygtighedsnetværk for medlemsforeninger og -skoler


I 2022 opstartede vi et bæredygtighedsnetværk for medlemsforeninger og -skoler, som har lyst til at arbejde med bæredygtighed lokalt.

I Fora skaber vi rum til læring og kreativitet i fællesskab – også når det handler om bæredygtighed. Derfor starter vi nu et netværk for alle, som har lyst til at arbejde med bæredygtighed hjemme i sin forening eller skole. Alle med interesse er velkomne – erfaren som uerfaren, dem som er i gang allerede såvel som dem der bare overvejer det.

Netværket er et fællesskab, hvor vi får inspiration udefra, deler vores erfaringer og hvor vi kan søge sparring hos hinanden. Du kan betragte netværket som det sted, hvor du mødes med dine ”grønne Fora-kollegaer” på tværs af foreninger og skoler. Vi bestræber os på, at du altid får ’noget med hjem’, så alle møder giver dig et nyt værktøj eller perspektiv, du kan gå hjem og bruge.

Netværket holde både onlinemøder og fysiske møder, og alle medlemmer er velkomne til at byde ind med emner eller problematikker, som netværket kan tage op i fællesskab.

Det koster ikke noget med for medlemmer at være med i netværket, og man forpligter sig ikke noget noget. Indtil videre er det udelukkende et inspirationsforum.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du enten kontakte udviklingskonsulent Laura Nielsen, eller anmode om medlemskab af netværkets facebookgruppe. Her vil vi løbende dele viden og inspiration, og søge sparring hos hinanden.

 

Læs mere om arbejdet med bæredygtighed i Fora her:


VIL DU VIDE MERE:

Udviklingskonsulent

Laura Nielsen
E-mail: laura@fora.dk
Direkte telefon: 36 93 26 26