Bæredygtighedsnetværk for medlemsforeninger og -skoler


I 2022 opstartede vi et bæredygtighedsnetværk for medlemsforeninger og -skoler, som har lyst til at arbejde med bæredygtighed lokalt.

I Fora skaber vi rum til læring og kreativitet i fællesskab – også når det handler om bæredygtighed. Derfor har vi stiftet et netværk for alle, som har lyst til at arbejde med bæredygtighed hjemme i sin forening eller skole. Alle med interesse er velkomne – erfaren som uerfaren, dem som er i gang allerede såvel som dem der bare overvejer det.

Netværket er et fællesskab, hvor vi får inspiration udefra, deler vores erfaringer og hvor vi kan søge sparring hos hinanden. Du kan betragte netværket som det sted, hvor du mødes med dine ”bæredygtigheds kollegaer” på tværs af foreninger og skoler. Vi bestræber os på, at du altid får ’noget med hjem’, så alle møder giver dig et nyt værktøj eller perspektiv, du kan gå hjem og bruge.

Netværket holde både onlinemøder og fysiske møder, og alle medlemmer er velkomne til at byde ind med emner eller problematikker, som netværket kan tage op i fællesskab.

Det koster ikke noget med for medlemmer at være med i netværket, og man forpligter sig ikke noget noget. Indtil videre er det udelukkende et inspirationsforum.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du enten kontakte udviklingskonsulent Louise Wulff Andersen, eller anmode om medlemskab af netværkets Facebookgruppe. Her vil vi løbende dele viden og inspiration, og søge sparring hos hinanden.

Kommende og tidligere netværksmøder

Kommende arrangementer:

  • 2024 - 21. marts: Møde i bæredygtighedsnetværket, Kulturmaskinen i Odense

Tidligere arrangementer:

  • 2023 - 26. oktober: Møde om idéudvikling og partnerskaber, Verdensmålshuset Gening i Esbjerg
  • 2023 - 22. april: Fysisk møde i Foras bæredygtighedsnetværk, Posthuset i Kolding
  • 2022 - 6. december: Bæredygtighed og kommunikation (Online)
  • 2022 - 15. oktober: Veje til formidling af bæredygtighed - Fysisk møde på Økolariet, Vejle 
  • 2022 - 20. juni: Online opstartsmøde - Formålet med netværket og velkommen til alle interesserede

 

Mellem netværksmøderne bruger vi Facebookgruppen til at dele erfaring, spørgsmål, idéer og andre inspirerende perspektiver. Er du medlem af en Fora-forening eller -skole, skal du være meget velkommen der også.

Og husk: Det er aldrig for sent at springe på netværket. Alle uanset erfaring og viden er meget velkomne :-)

 

Læs mere om arbejdet med bæredygtighed i Fora her:


VIL DU VIDE MERE:

Udviklingskonsulent

Louise Wulff Andersen
E-mail: louise@fora.dk
Direkte telefon: 36 93 26 22