Ledige stillinger

Barselsvikar som kommunikationskonsulent

Fora er et oplysningsforbund med fokus på læring og kreativitet i fællesskab. Vi består af både små og store foreninger, aftenskoler og daghøjskoler over hele landet. Hovedparten af vores aftenskoler er mindre foreninger, der er frivilligt drevet og forankret, men vi har også en række store, mere professionelt drevne aftenskoler. De er fælles om at udbyde folkeoplysende kurser, læringsaktiviteter og oplevelser, der bygger på meningsfuld læring og fællesskab. Mange af vores daghøjskoler arbejder desuden med uddannelsesrettede og beskæftigelsesfremmende forløb for ledige og udsatte borgere.

Vores ene kommunikationskonsulent er så heldig at skulle på barsel med sit første barn, og vi søger derfor en barselsvikar med en stærk og bred kommunikationsprofil, der hjælpe os med at løse – og også gerne udvikle – en del af vores kommunikationsopgaver. Du kommer til at varetage forskellige opgaver relateret til Foras kommunikation i samarbejde med Foras kommunikationsansvarlige.


Som kommunikationskonsulent hos Fora skal du blandt andet

 • finde og producere nyheder til fora.dk og Foras medlemsmagasin
 • stå for Foras nyhedsbrev, der udkommer hver anden uge
 • arbejde med vores SoMe platforme og være med til at videreudvikle dem
 • etablere en fotodatabase til vores medlemsforeninger
 • hjælpe dine kolleger med spørgsmål om stort og småt om kommunikation og bidrage til, at alt, der sendes ud af huset, er af høj kvalitet og medlemsrettet.
 • komme til at arbejde tæt sammen med organisationens kommunikationsansvarlige, som også vil udstikke ad hoc-opgaver til dig.
 • deltage i projektaktiviteter


Din profil
Vi forestiller os, at du er nyuddannet eller som minimum har en uddannelse på bachelorniveau, hvor kommunikation udgør en væsentlig del af din faglige profil. Du har en åben, nysgerrig og anerkendende tilgang til andre mennesker, og synes det er sjovt at “komme ud i virkeligheden”. Du har en evne til at opsnappe historier fra det levede foreningsliv og er god til at omsætte dem til historier, der bare må læses af andre. Du er god til at ”stikke fingeren i jorden” og sætter dig hurtigt ind i vores forskellige medlemsforeningers behov. Herudover er det en fordel, hvis du:

 • har kendskab til CMS (vi arbejder i Umbraco)
 • har erfaring med Facebook og Instagram og meget gerne LinkedIn og Twitter.
 • har gode samarbejdsevner og trives med en uformel omgangstone
 • er selvkørende og ikke er bange for at tage initiativ.
 • har erfaring med arbejde med frivillige eller fra en medlemsstyret organisation
 • kender lidt til Photoshop, InDesign og/eller Illustrator
 • du kan tage fotos og har arbejdet med videoproduktion

 
Vi er et lille sekretariat centralt placeret på Gammel Kongevej 39G, Vesterbro. Du får i alt ni kolleger med forskellige fagligheder. Vi spiser frokost sammen hver dag, vi griner en hel del og har faglig respekt for hinanden. Og så gør vi i øvrigt, hvad vi kan for at gøre vores arbejdsplads til et sted, vi alle har lyst til at være, og hvor vi gør en forskel inden for den folkeoplysende verden.

Stillingen er et barselsvikariat på 30 timer ugentlig.
Tiltrædelse den. 13. august.
Som udgangspunkt varer vikariatet ½ år, men der kan blive mulighed for forlængelse.

Løn, frist og samtaler
Lønniveau er 27.500 kr. inkl. pension. Arbejdstiden er inkl. frokost.
Ansøgningsfrist: 4. juni kl. 12.00
Ansøgningen sendes til Foras kommunikationsansvarlige Louise Albers: louise@fora.dk
Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 24 – 25

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingens indhold så kontakt kommunikationsansvarlige Louise Albers, mobil: 26793732 eller mail: louise@fora.dk

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, så kontakt Sekretariatsleder Bernhard Trier Frederiksen, mobil: 21 43 38 60 eller mail: bernhard@fora.dk


> Få stillingsopslaget som pdf