Så åbner messerne igen!


Messerne har været lukket ned i det meste af et år. Men nu åbner de igen.

Fora har en lang tradition for at være med på lokale messer. Nogle af dem kaldes KREA, andre er husflidsmesser, håndarbejdsmesser eller håndværksmesser. De har været lukket ned i det meste af et år. Men nu åbner de igen.

Fora er i gang med at udvikle et koncept, så vi er genkendelige overalt. Det er både på lokale og landsdækkende folkemøder, kulturmøder og messer. Vi vil gerne alle steder viser, hvilke aktiviteter og undervisning, vi tilbyder. For store og små, på land og i by. Vi er særlige de fleste steder, fordi vi ikke har salgsboder direkte. Men indirekte viser vi flaget på alle foreningers og skolers vegne.

De første møder, vi er på, er i pinsen i Silkeborg og i Helsingør. De kaldes KREA-messer. Lissi Kjær Christensen og Finn Glibstrup fra bestyrelsen er i Silkeborg, og Formand Karen Maigaard er i Helsingør.

Kom og besøg os – og giv gode råd til, hvordan vi kan fremstå som en enhed – og samtidig vise den fantastisk mangfoldighed, vi alle repræsenterer.

På landsmødet fortalte vi lidt om, hvordan vore nye aktioner kan forløbe. Følg gerne op. Vi glæder os til at høre fra jer.

Messerne i Helsingør foregår i Helsingør-hallerne på Gammel Hellebækvej, 3000 Helsingør

I Silkeborg er messerne i Jysk Arena på Nordre Ringvej, 8600 Silkeborg

Se hele listen over messer og datoer her

 

Billede: Sale vector created by macrovector - www.freepik.com


VIL DU VIDE MERE:

Landsformand, personligt medlem

Karen Maigaard
E-mail: karen.maigaard@fora.dk