Lokalforeningspuljen er en succes


Foras medlemsforeninger har taget godt imod den nye lokalforeningspulje. Vi fik 39 ansøgninger, og der blev søgt for mere, end vi har i den samlede pulje for hele året. Det var dog ikke alle midler, der blev uddelt, og omkring halvdelen af den samlede pulje for 2019 ligger stadigvæk og venter på ansøgninger fra Foras medlemmer i anden ansøgningsrunde.

Puljen er helt ny, og efter første uddeling har de fem oplysningsforbund evalueret og strammet en anelse op på retningslinjerne. Vigtigste tilføjelse er præciseringen om, at der ikke kan ansøges til udgifter til indkøb eller aktiviteter, der afholdes, inden puljemidlerne er blevet uddelt.

De resterende ansøgningsrunder i 2019 er:

  • Onsdag den 29/5 kl. 12
  • Torsdag den 29/8 kl. 12
  • Torsdag den 28/11 kl. 12

Runderne gennemføres dog kun, hvis der stadig er midler at uddele. Så vent ikke til en senere runde, hvis du allerede nu sidder med en god idé. 

Oplysningsforbundene har lavet lidt småændringer af ansøgningsskemaet til den anden ansøgningsrunde. De har bl.a. tilføjet et felt til start- og slutdato for aktiviteten, der søges til. Man kan således ikke genbruge skemaet fra første runde.

Du kan finde både retningslinjerne og det rettede ansøgningsskema på Foras intranet her, hvor ansøgningsskemaet ligger både som en Word- og PDF-fil.

Vi i Fora sat en intern frist for indsendelse af ansøgninger torsdag den 16. maj. På den måde bliver der tid til rådgivning om ansøgningen og budgettet inden den eksterne deadline onsdag den 29. maj kl. 12.


VIL DU VIDE MERE:

Foreningskonsulent

Henriette Corvinius Andersen
E-mail: henriette@fora.dk
Direkte telefon: 36 93 26 24