Jeres arrangement i NORDIC CRAFT WEEK


Nordic Craft Week er en uge fra den 1. - 8. september 2018, hvor vi fejrer skønhed og traditioner inden for husflid og håndværk i de nordiske lande. I løbet af ugen deler vi ideer, inspiration og instruktioner i alle de nordiske lande (samt i Estland).

Foras mange foreninger, der arbejder med kreative håndværk, kan bidrage til at udbrede kendskabet til husfliden ved at medvirke i Nordic Craft Week. Kontakt Lotte Helle på lotte@fora.dk, hvis I har spørgsmål til ovenstående. Lotte holder sommerferie, men vil sporadisk svare på mails. Skriv gerne ”Nordic Craft Week” i emnefeltet.

Vi vil gerne indbyde jer til at være med i Nordic Craft Week ved at afholde særlige aktiviteter, workshops ELLER blot annoncere for kurser eller aktiviteter, som I allerede har planlagt skal afholdes den uge, og hvor alle kan være med. I kan tilmelde jer via dette link.

Arrangementer bliver annonceret på Facebooksiden ”Nordic Craft Week”, som er den officielle side for Nordic Craft Week. I er selv ansvarlige for at markedsføre jeres arrangementer lokalt. Dog kan vi på sekretariatet hjælpe jer med at udforme pressemeddelelse, og vi kan sende Nordic Craft Week-logoet. Man må gerne tage penge for sit arrangement/kursus.

Initiativet er et samarbejde mellem de nordiske landes (og Estlands) husflids- og håndværksorganisationer.
Lad os lave håndværk sammen på den nordiske måde.