Café Kaffegal vinder Byens Bedste


Da der blev uddelt priser for Byens Bedste 2015 i Aarhus den 11/11 gik prisen for den bedste café til Café Kaffegal i Nørregade. Bag cafeen står foreningen ChangeMakers, som samarbejder med FO-Aarhus med støtte fra folkeoplysningsloven om faglig og social opkvalificering af psykisk sårbare mennesker.

Caféen er således en socialøkonomisk virksomhed, der tager ansvar og drives af både professionelle fagfolk, frivillige og psykisk sårbare i praktik eller ansat i skåne- eller fleksjob.

”Vi er så glade. Det betyder alt, ALT, for os at vinde sådan en pris”, udtalte Karina Konrad, frivillig og bestyrelsesformand i foreningen ChangeMakers, ved prisoverrækkelsen. Michael Bonde, køkkenmedhjælper og skånejobber på Kaffegal, tilføjede: ”Det viser, at man kan drive en helt almindelig café, som folk er vilde med, og samtidig gøre det på en så anderledes måde”.

Kaffegal er 100 procent økologisk, og også kendt for den populære »Ugens Retroret«, hvor gæsterne kan nyde traditionel mad som fx stegt flæsk med persillesovs eller smørstegt and med kartofler, sovs og rødkål.

Læs mere om Café Kaffegal her: www.cafekaffegal.dk.