Møde i Bæredygtighedsnetværket

26. oktober 2023


Denne gang går turen til Esbjerg, hvor vi skal besøge Verdensmålshuset Genin, en socialøkonomisk virksomhed, der tilbyder virksomheder og skoler forløb med fokus på at udvikle af løsninger på verdensmålsrelaterede udfordringer.

Temaet for dette møde er idéudvikling og partnerskaber. Erhvervspsykolog Gert Barslund fra Genin vil stå for en idéudviklingsworkshop – så vi kan højst sandsynligt tage nogle gode idéer til aktiviteter, indsatser og samarbejdspartnere med os hjem, når dagen er omme.

Vi skal også høre om det samarbejde, som Genin har med Daghøjskolen Sydvestjylland. De har nemlig fået penge fra DFS’ udviklingspulje til projektet ”Verdensmålsudfordringer på havnen” (læs mere her).

 

Bæredygtighedsnetværket er et fællesskab, hvor vi får inspiration udefra, deler vores erfaringer og hvor vi kan søge sparring hos hinanden. Du kan betragte netværket som det sted, hvor du mødes med dine ”bæredygtigheds-kollegaer” på tværs af foreninger og skoler.

Tid: kl. 10.00 til 16.00 (vi serverer rundstykke, kaffe/te kl. 10 denne gang).

Sted: Dokvej 3E, 6700 Esbjerg

Tilmelding: via linket her (tilmeldingsfrist mandag d. 18. september)

Hvis du ikke allerede er medlem af netværket, eller blot er nysgerrig efter at vide mere, så skriv eller ring til udviklingskonsulent Louise Wulff Andersen på louise@fora.dk / 22 53 10 13

 


MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN