Kursus: Intro til Facebook

18. oktober 2023


Er du nybegynder når det kommer til at bruge Facebook professionelt, har din skole/forening ingen Facebookside endnu – eller mangler du bare en grundlæggende introduktion til Facebook – så er dette kurset for dig.

Dette er det første kursus i forløbet om brugen af Facebook - fra begynder til professionel.

På kurset vil vi dække hvad Facebook er og kan bruges til, set fra et professionelt synspunkt. I dag er Facebook nemlig et oplagt sted at markedsføre sin skole eller forening, i tillæg til en hjemmeside.

Men der er nogle ting at forholde sig til, f.eks.: Hvem er på Facebook? Hvad er do's and don'ts? Og hvordan kommer man i gang?

Til sidst vil vi i fællesskab oprette Facebooksider til de af deltagerne hvis skoler og foreninger der ikke har en side, samt gennemgå og udfylde de vigtigste dele af dem, såsom kontaktoplysninger og billeder. Har du allerede en side, er du velkommen til i stedet at arbejde med det du har lært på dagen, med mulighed for at stille spørgsmål og få feedback.

Kurset er et tilbud til Foras medlemmer, og det er gratis at deltage.

 

Krav: Alle bedes medbringe en bærbar computer til det praktiske arbejde. Hvis du vil oprette en Facebookside på kurset, skal du på forhånd have oprettet en privat Facebookprofil.

Tid: 18. oktober, kl. 12.30 til 16.30 (der er indlagt en pause og forplejning er inkluderet).

Sted: Herning Husflid, Museumsgade 32, 7400 Herning.

Tilmelding: skriv til kasper@fora.dk og noter gerne, om du ønsker at oprette en Facebookside på kurset.

Læs mere om det samlede kursusforløb her.


MAN
TIR
ONS
TOR
FRE
LØR
SØN