Kursus i Instagram


Opnå synlighed og styrk foreningens netværk med Instagram: Lær mere om hvordan I skaber godt og spændende indhold, der skaber interaktion og giver følgere

Instagram for begyndere

Vil du gerne lære, hvordan du opretter en profil til din forening på Instagram? Og er du interesseret i at øve dig i at lave opslag og skrive billedtekster mm.? Så tilmeld dig kurset i Instagram for begyndere og få de basale værktøjer på plads.

På kurset øver vi os sammen og får svar på spørgsmål om, hvordan Instagram fungerer. 

Tid og sted

Tirsdag den 27. april kl. 13.00 - 14.30

Foregår online via Teams

Frist for tilmelding er tirsdag den 20. april kl. 12 

Tilmeld dig via tilmeldingslinket her

Instagram for letøvet/øvet

Dette kursus er for den letøvede/øvede bruger, som har det lavpraktiske på plads: Jeres forening har allerede en Instagramprofil, men mangler redskaber til at komme ordentligt i gang eller I er nysgerrige på at lære mere. På kurset lærer I, hvordan I laver spændende og flotte opslag og Instagram-historier, som øger foreningens synlighed og interessen for jeres aktiviteter.

Kurset kommer i forlængelse af artiklen i det seneste Fora Magasin, som handlede om, hvordan I kommer godt i gang med Instagram. Mange af temaerne fra artiklen og meget mere bliver I undervist i på kurset.

OBS: Man vil på kurset ikke blive undervist i at oprette en profil. Det skal man have i forvejen eller man skal gøre det inden kurset starter. 

I tvivl om niveau? Kontakt kommunikationskonsulent Molly Christensen på molly@fora.dk

Tid og sted
Onsdag den 29. april 2021 fra 19-20.30

Foregår online via Teams

Tilmeld jer inden torsdag den 22. april kl. 12

Tilmeld dig via tilmeldingslinket her


VIL DU VIDE MERE:

Kommunikationskonsulent

Molly Christensen
E-mail: molly@fora.dk
Direkte telefon: 36 93 26 22