Kom til fortælleværksted


Der er mange gode historier fra folkeoplysningens verden, som fortjener at blive delt vidt og bredt, så flere kan få glæde af dem. Se, hvilke 10 steder i landet, du kan komme til fortælleværksted.

I april, maj og juni kan du komme til fortælleværksted 10 forskellige steder i landet, måske nær din forening eller skole. Fortælleværkstederne ligger i de sene eftermiddagstimer og er arrangeret af Dansk Folkeoplysnings Samråd. Målet er at kunne svare på spørgsmålet: ’Hvad er meningen med folkeoplysningen?’

Derfor er I foreninger, fra folkeoplysningens verden, inviteret, til fortælleværksted, hvor vi i fællesskab kan komme tættere på svaret. Fordi det er jo jer, der kender folkeoplysningen bedst. Jeres forening må desuden meget gerne invitere jeres undervisere med.

Hvad er et fortælleværksted?

På de to timer lange værksteder får du mulighed for at fortælle, hvad meningen er med folkeoplysningen – for lige netop dig. Der tages afsæt i de personlige historier og erfaringer fra dit hjørne af folkeoplysningens verden. Og samtidig får du mulighed for at reflektere over de andre deltageres historier og erfaringer. DFS sørger for kaffe og kage. Det eneste du skal gøre er at møde op og fortælle din historie fra folkeoplysningen.

Se listen og find adresserne på de 10 steder her.