Hjemmesidekurser


Vi har udarbejdet en ny og forbedret webløsning og nyt design til Foras foreninger, der skal skabe større synlighed på nettet.

For mange af jer er jeres hjemmeside en af de vigtigste kanaler til at fortælle omverdenen, hvad I laver i jeres forening eller på jeres skole. Som medlem af Fora, er det muligt at være en del af ForaWeb. Det er en hjemmesideløsning, som landsforbundet leverer support på, afholder kurser i og udvikler på. De nuværende hjemmesideskabeloner er ved at være forældede, og derfor har vi udviklet en ny hjemmesideskabelon med et tidssvarende, overskueligt, imødekommende udtryk. Den nye løsning skal være med til at skabe større synlighed for jeres forening på nettet. Samtidig skal den nye løsning gøre jeres arbejde med redigering af hjemmesiden nemmere. 

I foråret 2018 afholdt vi adskillige kurser i det nye hjemmesidesystem, så hvis du ikke kom med på et af de kurser, kan du arbejde med det nye system på egen hånd. Vi har udarbejdet en del instruktionsvideoer, som gerne skulle gøre det nemt og ligetil at arbejde med hjemmesidesystemet.

Hvis jeres forening skal over på den nye hjemmesideløsning, så skal I kontakte ITkonsulent Snebjørn Andersen på snebjorn@fora.dk eller kommunikationskonsulent Louise Albers på louise@fora.dk