Fyraftensmøder

Fora inviterer bestyrelser og ansatte i foreningerne til vores årlige fyraftensmøder, hvor vi inspirerer hinanden og diskuterer nogle af de udfordringer, som foreningerne står overfor.

Foras styrelse vil i år gerne sætte fokus på verdensmålene. Alle snakker om dem og rigtig mange foreninger, organisationer, kommuner og enkeltpersoner er også begyndt at arbejde med, hvordan vi kan gøre noget ved dem. Hvordan kommer vi fra snakken til handlingen – og nytter det overhovedet noget? Skal vi lave foredragsrækker, sortere affald i foreningerne, lave kurser i genbrug, lave madkurser med klimavenlig mad, eller ...?

Fora brugte forårets landsmøde til at tage hul på temaet. Vi vil gerne invitere jer til sammen med os at blive mere konkrete på, hvad I kan gøre ude i foreningerne – og hvordan. Mulighederne er mange!

 På fyraftensmøderne vil I få inspiration fra spændende oplæg og få rig mulighed for at diskutere og inspirere hinanden.

 

Den 28. oktober, Vestjyllands Højskole, Ringkøbing - aflyst

 

Den 7. november, Kulturmaskinen, Odense

Kaospiloten Kasper Rolle vil fortælle om sit arbejde med at gøre verdensmålene forståelige og håndgribelige for unge spejdere.

 

Den 11. november, Kulturhuset, Korsør

Kaospiloten Kasper Rolle endnu en gang vil fortælle om sit arbejde med at gøre verdensmålene forståelige og håndgribelige for unge spejdere.

 

Den 14. november, Utzon Center, Aalborg

Susanne Søndergaard Kollerup fra Center for Grøn Omstilling vil fortælle om Aalborg kommunes arbejde med verdensmålene.