Foras bæredygtighedsnetværk


I Fora skaber vi rum til læring og kreativitet i fællesskab – også når det handler om bæredygtighed. Derfor starter vi nu et netværk for alle, som har lyst til at arbejde med bæredygtighed hjemme i sin egen forening eller skole. Mødet finder sted online den 20. juni kl. 16:30-18, og alle med interesse er velkomne – erfaren som uerfaren, dem som er i gang allerede, såvel som dem der bare overvejer det. 

Vi forestiller os, at netværket bliver et fællesskab, hvor vi får inspiration udefra, hvor vi deler vores erfaringer, og hvor vi kan søge sparring hos hinanden. Du kan betragte netværket som det sted, hvor du mødes med dine ”grønne Fora-kollegaer” på tværs af foreninger og skoler.

Vi bestræber os på, at du altid får ’noget med hjem’ fra de møder, der skal afholdes i netværket, så alle møder giver dig et nyt værktøj eller perspektiv, du kan gå hjem og bruge. Det kan fx være inspiration til bæredygtige kurser eller aktiviteter, bæredygtig hverdagsdrift på jeres skoler eller i jeres forening, idéer til 10%s-arrangementer med bæredygtigt fokus og meget mere. 

På dette første møde får du en introduktion til netværket og til de andre deltagere, og så får du mulighed for at komme med input til, hvordan netværket skal være for at give dig størst mulig værdi i det daglige. Vi vil også give en forsmag på de temaer, vi forestiller os at tage op på fremtidige netværksmøder.

Tilmeld dig det første netværksmøde her

Kom på interesselisten for netværket her, hvis du gerne vil følge med i udviklingen af netværket.

Vi glæder os til at se rigtig mange af jer på opstartsmødet den 20. juni kl. 16:30-18.