Vi hjælper med synlighed

Vi kan hjælpe med markedsføring, vi tilbyder hjælp og rådgivning til god kommunikation, presse, hjemmesider og sociale medier.

Fora har udviklet hjemmesidesystemet Foraweb, som er nemt at bruge og gratis for alle Foras foreninger. Der afholdes løbende gratis kurser i brugen af hjemmesidesystemet, ligesom I kan få råd og vejledning til opbygning af jeres side.

Foreningen kan få oprettet et mail-alias på domænet ”fora.dk”. Det betyder, at en adresse eksempelvis kan være ”foreningsnavn@fora.dk”. Ud over at være nem at forbinde med foreningen, bliver alle e-mails, der sendes til adressen, tjekket for spam og virus. Vi anbefaler, at man benytter vores tilbud frem for at benytte f.eks. en hotmail-adresse som hovedkontakt til foreningen.


Fora har indgået en aftale med PostDanmark om rabat på husstandsomdeling af kursuskataloger. Det betyder, at jeres forening kan få stor rabat på at få omdelt jeres kursuskatalog med posten. Der skal dog omdeles mindst 5.000 eks.

Har jeres forening behov for hjælp til at oprette en profil på fx Facebook, Twitter eller Pinterest, hjælper vi jer gerne med det. De sociale medier kan være en god og billig måde at udbrede kendskabet til jeres forening.

 


VIL DU VIDE MERE:

Kommunikations­ansvarlig

Louise Albers
E-mail: louise@fora.dk
Direkte telefon: 36 93 26 25